Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Συζήτηση Για Το Μέλλον Της Ευρώπης, Ρόδος Παρασκευή 22 Μαρτίου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Παρασκευή 22/3, ώρα 5-7 μ.μ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ)

     Με τη ευκαιρία της παρουσίας στην Ελλάδα, της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Viviane Reding, η οποία την Παρασκευή 22 Μαρτίου, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, στην εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έτος Πολιτών με θέμα «Συζήτηση για το Μέλλον της Ευρώπης», στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), η ΑΝΔΩ προσκαλεί την ίδια μέρα (Παρασκευή 22/3) και ίδια ώρα (5-7μμ) όσους πολίτες και φορείς επιθυμούν, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της, όπου θα παρακολουθήσουν ζωντανά με γιγαντοοθόνη, την Συζήτηση στο Βελλίδειο, και θα μπορούν να παρέμβουν σε αυτήν, θέτοντας ηλεκτρονικά ερωτήσεις, κρίσεις και σχόλια, για το μέλλον της Ευρώπης. Τα ερωτήματα και οι απορίες θα απαντηθούν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, από την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής και τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Γεώργιο Παπαστάμκο.   


    H εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από το δορυφορικό κανάλι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EbS), την ΕΤ3 και από περιφερειακά κανάλια σε όλη τη χώρα.
Επίσης, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω web streaming από τη διεύθυνση
H υποβολή ερωτήσεων από τους πολίτες και τους φορείς, έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχίζεται μέχρι το πέρας της εκδήλωσης στο www.citizensdialogue.gr και https://twitter.com/dialogosPoliton

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στην εκδήλωση της Ρόδου της 22ας Μαρτίου, να έρθουν σε επαφή με την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. (τηλ: 2241075323 εσ. 26 κ. Παπασάββα) για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου