ΠΟΕ - ΟΤΑ: Κινητοποιήσεις και το Σαββατοκύριακο

Υπό κατάληψη θα παραμείνουν τα δημαρχεία και δημοτικά κτίρια μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Απέχουν από τα καθήκοντά τους όλοι οι εργαζόμενοι παραμονές των εορτών.


     Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων. Ειδικότερα, υπό κατάληψη θα παραμείνουν τα δημαρχεία και δημοτικά κτήρια μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ενώ το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.
     Επιπλέον, η Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ορίστηκε ως ημέρα γενικευμένων καταλήψεων όλων των υπηρεσιών των δήμων με παράλληλες γενικές συνελεύσεις ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος κλιμάκωσης. Την ίδια ημέρα, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρουν οι σύλλογοι τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων. Μετά τη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ προκειμένου να αποφασίσει τη μορφή των κινητοποιήσεων του κλάδου.

ΠΗΓΗ:

Σχόλια