Διαπλους στην Αυτοδιοικηση | Νομοθεσια | Νομολογια| Εγκυκλιοι | Μελετες


 http://diaplous-autodioikisi.gr/ 
ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΝΗΜΗΣ
Ο νέος αυτός δικτυακός τόπος απευθύνεται, κυρίως, σε συναδέλφους που εργάζονται σε υπηρεσίες, με αντικείμενο αρμοδιοτήτων, την τοπική αυτοδιοίκηση.
Σκοπός, είναι να φανεί χρήσιμος και σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι στόχοι αυτοί εξυπηρετούνται στο μέτρο που ο καθένας συνεισφέρει λίγη επιπλέον γνώση ή πληροφορία στον παρόντα ιστότοπο. Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην επιλογή «Επικοινωνία» μπορείτε να αποστείλετε έγγραφα, εγκυκλίους ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι εξυπηρετεί την ενημέρωση όλων για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επίσης, η συμμετοχή στο forum συμβάλλει, σε ένα πιο άμεσο επίπεδο, στην επίλυση προβληματισμών που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά και για πιο ευρύτερα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του ιστότοπου στηρίζεται και ενδυναμώνεται από τη συλλογική προσπάθεια που πρέπει να αναληφθεί, ώστε να επιτευχθεί η συλλογική διαχείριση και αξιοποίηση των δεδομένων που διατίθενται σε αυτόν.
Για αποστολή πρόσθετων πληροφοριών, παρακαλώ επικοινωνήστε στο kimon@diaplous-autodioikisi.gr 

Σχόλια