Τα πρωτα αποτελεσματα στις εκλογες για τον Συλλογο Υπαλληλων Δημου Ροδου


Ομαλά και με συμμετοχή που κυμάνθηκε στο 57,7%  διεξήχθησαν την, Παρασκευή, 3 Απριλίου, οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, οργάνων και αντιπροσώπων, του Συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου της Ρόδου.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι παρατάξεις «Αγωνιστική Κίνηση» του μέχρι πρότινος Προέδρου κ. Φώτη Μπακίρη και η «Ενωτική Παρέμβαση» φαίνεται να καταλαμβάνουν τον ίδιο αριθμό εδρών, τέσσερις, στο Διοικητικό Συμβούλιο, αν και η πρώτη πήρε περισσότερες ψήφους.Πιο αναλυτικά, η «Αγωνιστική Κίνηση» πήρε 263 ψήφους στο πρώτο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. και 266 στο δεύτερο για τους αντιπροσώπους.  Η «Ενωτική παρέμβαση» πήρε 233 ψήφους στο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ και 227 σε εκείνο για τους αντιπροσώπους. Ωστόσο, και οι δύο παρατάξεις καταλαμβάνουν από τέσσερις έδρες στο Δ.Σ. και μία καταλαμβάνει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) ΟΤΑ Ρόδου που έλαβε 91 ψήφους.
Όσο αφορά στο δεύτερο ψηφοδέλτιο, η «Αγωνιστική Κίνηση» εκλέγει τέσσερις αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, η «Ενωτική Παρέμβαση» εκλέγει τρεις και η ΔΑΣ εκλέγει έναν.Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την κατάρτιση σε Σώμα, την εκλογή δηλαδή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Ταμία και αναμένεται να γίνουν προτάσεις για τις θέσεις αυτές.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Σχόλια